Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batıkent Mesa’da yeni kreş

Ankara Yenimahalle Belediyesi 4. kreşini Batıkent Mesa’da açmaya hazırlanıyor. Yapımı biten kreşin ön kayıtları geçtiğimiz hafta içerisinde başladı. Kreş 100 miniğe eğitim vermeyi amaçlıyor. Sosyal faaliyetleri, yeni eğitim sistemine...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Yenimahalle Belediyesi 4. kreşini Batıkent Mesa’da açmaya hazırlanıyor. Yapımı biten kreşin ön kayıtları geçtiğimiz hafta içerisinde başladı. Kreş 100 miniğe eğitim vermeyi amaçlıyor.

Sosyal faaliyetleri, yeni eğitim sistemine uygun çalışmalarıyla minikleri geleceğe hazırlayan Yenimahalle Belediyesi kreşleri, uzman kadrosuyla ve uygun bütçesiyle ebeveynlerin tercihi oluyor. Ön kayıtları başlayan Batıkent Mesa’da bulunan kreş 100 çocuk kapasiteli. 3-6 yaş çocuklara eğitim verecek olan kreşte, minikler gezerek öğreniyor. Sosyal ve kültürel gezilerde birebir görerek öğrenen minikler, tiyatro ve sinemalarla da kültürel yönden gelişimlerini tamamlıyorlar.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukların eğitiminde kreşlerin büyük rol aldığını belirterek, “Ağaç yaşken eğilir. Küçükken çocuklara ne verirseniz, büyüdüğünde de onu görürsünüz. İyi bir eğitim iyi bir gelecek demek. Cumhuriyetimiz Türk gençliğine emanet. Biz Yenimahalle kreşlerinde kaliteli eğitim vermeye çalışıyoruz. Verdiğimiz eğitimle de halkımızın takdirini kazanıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.