Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batı çevre yolu Antalya trafiğini rahatlatacak

Antalya’da trafiği rahatlatmak için yapılan batı çevre yolunda çalışmalar hızla ilerliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, başlayan çalışmaları karadan ve havadan denetledi. Türel, yolun tamamlanmasıyla Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batı çevre yolu Antalya trafiğini rahatlatacak
Antalya’da trafiği rahatlatmak için yapılan batı çevre yolunda çalışmalar hızla ilerliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, başlayan çalışmaları karadan ve havadan denetledi. Türel, yolun tamamlanmasıyla Antalya trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte batı çevre yolunda süren çalışmaları inceledi. Başkan Türel, ilk olarak yol inşaatıyla ilgili yüklenici firma yetkililerinden brifing aldı. Yol çalışmalarının yapıldığı noktaları gezen Başkan Türel, daha sonra firma yetkililerinin kiraladığı helikopterle yol çalışmalarını havadan da inceledi.

Türel, batı çevre yolunun Antalya için çok önemli olduğunu, onun için de hem çalışmaları yerinde incelediklerini hem de bilgi aldıklarını kaydetti. Havadan ve karadan inceleyerek yolun son durumu hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten Başkan Türel, "Yol çalışmaları hızla ilerliyor. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca batı çevre yolunu çözümsüzlüğe ittiler. 1800 metrelik bölümü çözemediler. Göreve gelir gelmez, bu sorunu çözerek yolun yapımını hızlandırmak noktasında girişimlerimizi yaptık. Bu yolun açılmasıyla Antalya ulaşımı nefes alacak. Özellikle kamyon, TIR gibi ağır tonajlı araçların şehir merkezinden geçişi olmayacak. Korkuteli kavşağından havaalanına uzanacak alternatif yeni yol ve kuzey çevre yolunun da tamamlanmasıyla Antalya trafiğinde büyük rahatlama olacak." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.