Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başpehlivan Fatih Atlı’nın oğlu erkekliğe ilk adımı attı

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri Samsun’a getiren Başpehlivan Fatih Atlı’nın oğlu Halil Eğmen sünnet oldu.Sünneti Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniğinden Op. Dr. Dilek Polat gerçekleştirdi.Oğlunun...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başpehlivan Fatih Atlı’nın oğlu erkekliğe ilk adımı attı
653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri Samsun’a getiren Başpehlivan Fatih Atlı’nın oğlu Halil Eğmen sünnet oldu.

Sünneti Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniğinden Op. Dr. Dilek Polat gerçekleştirdi.
Oğlunun erkekliğe ilk adımı attığını söyleyen Başpehlivan Fatih Atlı “İnşallah oğlumda iyi bir güreşçi olacak. Medical Park Samsun Hastanesi’ni sadece bana sağlık sponsoru olduğu için değil burada güler yüzlü kaliteli hizmet aldığımız için tercih ediyoruz. Başta doktorumuz Çocuk cerrahı Op. Dr. Dilek Polat başta olmak üzere, Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarına ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.” diye konuştu.

Op. Dr. Dilek Polat "Sünnet dinimizce emredilen, sağlık açısından da yararlı bir müdahaledir. Ufak bir müdahale olmasına rağmen, cerrahi bir girişim olduğu unutulmamalıdır. Sünnet müdahalesinin mutlaka bir uzman tarafından yapılması önemlidir. Sünnet cerrahi bir müdahaledir, cerrahi müdahalelerde bilim ne söylüyorsa o şekilde yapılması gerekmektedir. Halil Eğmen’e sağlık, sıhhat ve başarılar dilerim. "dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.