Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz ile eski Milletveli Kurt, yakınlarını aynı gün toprağa verdi

Aynı gün 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt 91 yaşındaki babası Hacı Mustafa Kurt’u, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise 81 yaşındaki teyzesi Ayşe Yılmaz’ı kaybetti. Atakum ilçesindeki evinde geçirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yılmaz ile eski Milletveli Kurt, yakınlarını aynı gün toprağa verdi
Aynı gün 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt 91 yaşındaki babası Hacı Mustafa Kurt’u, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise 81 yaşındaki teyzesi Ayşe Yılmaz’ı kaybetti.

Atakum ilçesindeki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ayşe Yılmaz ile bugün Büyük Cami'de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Tekkeköy ilçesindeki Duabaşı köyünde aile kabristanlığına defnedildi. Milletvekili Mehmet Kurt’un babası ise Büyük Cami'de kılınan öğle namazını müteakip Kavak ilçesi Çalbaşı (minoz) köyünde toprağa verildi.

Cenazeye; Samsun Valisi İbrahim Şahin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Üzgün olduğu gözlenen Başkan Yılmaz ve Milletvekili Kurt, cenazede taziyeleri kabul etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.