Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yaşar projeler için muhtarlarla işbirliğinde

Yenimahalle Belediyesi, 2019 yılına kadar hayata geçirilmesi planlanan tüm projeler için muhtarlarla işbirliği yapıyor. Belediyenin yıllık çalışma planına göre; hangi mahalleye hangi hizmetlerin yapılacağını mahalle muhtarlarıyla paylaşıp,...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yaşar projeler için muhtarlarla işbirliğinde
Yenimahalle Belediyesi, 2019 yılına kadar hayata geçirilmesi planlanan tüm projeler için muhtarlarla işbirliği yapıyor.
Belediyenin yıllık çalışma planına göre; hangi mahalleye hangi hizmetlerin yapılacağını mahalle muhtarlarıyla paylaşıp, mahalle sakinlerinden gelecek öneri ve taleplerin de değerlendirilmesini sağlayacak çalışmaya, Çarşı Mahallesi ile start verildi.
Bir program dahilinde ilçedeki tüm muhtarlıkları ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sesine kulak verecek olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler müdürlerini de yanına alarak yollara düştü.
İlk ziyaretini Çarşı Mahallesi Muhtarı Yalçın Nazlı’yla gerçekleştiren Başkan Yaşar, “Çalışma takvimimizi sizlerden gelen talepler ışığında oluşturduk. Mahallelerin eksiklerini, sakinlerin taleplerini en iyi bilen sizlersiniz. Bütçemiz dahilinde yapabileceğimiz her şeyi yapmaya hazırız. Bu ilçe bizim. İlçemizi gelecek kuşaklara en güzel şekliyle bırakmak için elbirliğiyle çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.
Çarşı Mahallesi’nin ardından Tepealtı, Esentepe, Yunus Emre ve Ragıp Tüzün Mahallesi’ne giderek muhtarlarla sohbet eden Yaşar, Aralık ve Ocak ayı boyunca 2015 yılı çalışmalarını anlatmak ve talepleri almak üzere ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.