Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yaşar Çorumluları ağırladı

Çorum Vakfı Ankara Şube Başkanı Alper Dilan ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren heyet, bugüne kadar gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Yaşar’a...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2014 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2014 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yaşar Çorumluları ağırladı
Çorum Vakfı Ankara Şube Başkanı Alper Dilan ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren heyet, bugüne kadar gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Yaşar’a teşekkür etti.

Göreve geldiği günden bugüne hemşehri derneklerine her türlü desteği veren Başkan Yaşar, emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor. Çorumluların, Ankara nüfusunun yüzde 7,2’sini kapsadığını ve 336 bin Çorumlu vatandaştan on binlercesinin Yenimahalle’de ikamet ettiğini ifade eden vakıf yöneticileri, “Hemşerilerimiz Yenimahalle’de yaşamaktan onur duyuyor.” dedi. Yaşar’ın; particilik yapmadan, hizmet için çalıştığını, bu nedenle de Çorumluların gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirten heyet, “Çorumlular olarak sizin yanınızdayız.” diye konuştular.

YAŞAR’A YOĞUN İLGİ

Çorum halkına göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı vakıf yöneticileri aracılığıyla teşekkürlerini sunan Yaşar, “Ankara’da, Ankaralıdan çok Çorumlu var. Hepsi de içten, cana yakın ve çok samimi. Çorumluların bende çok özel yerleri vardır. Birlik ve beraberliğe son derece önem veren bir belediyeyiz. Bunu da Çorumlularda yeteri kadar görüyorum. Böyle güzel bir memleketin böyle içten insanlarıyla birlikte olmaktan son derece mutluyum.” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.