Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Uğurlu hizmete yeniden talip

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, belediye başkanlığına aday adaylığı için AK Parti'ye başvurusunu yaptı. Uğurlu, başvuru dosyasını AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli'ye teslim etti.Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Uğurlu hizmete yeniden talip
Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, belediye başkanlığına aday adaylığı için AK Parti'ye başvurusunu yaptı. Uğurlu, başvuru dosyasını AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli'ye teslim etti.
Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun basın açıklaması şöyle; “Hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyduğum, tarihi ile, kültürü ile, büyüyen ekonomisi ve sürekli gelişen sanayisi ile Türkiye’nin parlayan yıldızı olan Karamanımızda, tam dört buçuk yıldır belediye başkanı olarak hizmet etmekteyim.
Hizmet adına bu yola çıkarken, halkımıza sözler verdik. Planlanan, yazılan ve söz verilen her konuyu birer birer hayata geçirdik. AK Parti çatısı altında, görev almak bunu gerektiriyordu. Gücünü milletten alan, işi hizmet olan bu siyasi hareketimiz sayesinde, geçmiş yıllarda, siyaset kurumuna karşı sarsılan ve kaybolan milletin güveni yeniden teşekkül etti. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan ile birlikte 12 yıl önce, çıktığımız bu kutlu, bir o kadarda meşakkatli yolda, Onunla benimsediğimiz ilkelerimizden, hizmet anlayışımızdan asla sapmadan halka hizmet adına programlar hazırladık. Dört buçuk yıllık zamana tarihi hizmetler sığdırdık. Ve bütün bunları hep birlikte başardık. Allah’ın izni ile bir 5 yıl daha Karamanda hizmete talibim. Resmi müracaatımı AK Parti İl Başkanlığı makamına bizzat iletiyorum. Müracaatta bulunan ve bulunacak olan diğer arkadaşlarıma da hizmete talip oldukları bu yolda başarılar diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.