Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Turgut, mahallelerin sorunlarını yerinde inceliyor

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve Garaj Sorumlusu Ali Şahin ile birlikte, mahalle ziyaretlerini sürdürüp, sorunları yerinde inceliyor. Başkan Turgut, yapılması gereken çalışmalar ile ilgili birim amirlerine...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Turgut, mahallelerin sorunlarını yerinde inceliyor
Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve Garaj Sorumlusu Ali Şahin ile birlikte, mahalle ziyaretlerini sürdürüp, sorunları yerinde inceliyor. Başkan Turgut, yapılması gereken çalışmalar ile ilgili birim amirlerine talimatlar verip, sorunların biran önce çözüme kavuşturulmasını istedi.

Mahalle kahvehanesinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen ve daha sonra mahalle içi yollarda incelemelerde bulunan Başkan Turgut, “Sürekli olarak sahadayız ve hemen hemen her gün beş mahallemizi gezerek, burada incelemelerde bulunuyoruz. Sorunları, ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın taleplerini yerinde görüyor ve dinliyoruz. Bu kapsamda başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile birlikte Senir mahallemizin belli başlı sorunlarını da yerinde inceledik. Mahallemizin tamamını yaya olarak gezerek, sorunları muhtarımız ile birlikte tespit ettik. Yapılması gerekenleri not aldık ve hemen çözülmesi gerekenler için ilgili başkan yardımcısı ve amirlere talimat vererek çözüme kavuşturulmasını istedik. Alınan notlar ve verilen talimatlar en kısa zaman içinde uygulamaya konulacak ve mahallemizin sorunlarını çözmüş olacağız” şeklinde konuştu.

Senir Mahalle Muhtarı Hasan Barut ise; Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un yaptığı çalışmaları takdir ile karşıladıklarını ve mahalle adına çok güzel bir gün olduğunu ifade etti. Senir’in belli başlı sorunları olduğunun altını çizen Muhtar Barut, ‘Belediye Başkanımız bugün yardımcıları ve birim müdürleri ile mahallemizde gezilmedik alan bırakmadı. Hangi alanda ne sıkıntı varsa yerinde incelediler. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlediler. Ben kendilerine mahallem adına çok teşekkür ediyorum.“ şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.