Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Toksoy’a anlamlı diploma

Bursa Özel Osman Gazi İlköğretim Okulu yönetici ve öğrencileri tarafından ziyaret edilen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a ‘diploma’ takdim edildi. Özel Osman Gazi İlköğretim Okulu tarafından 1914-1915 eğitim öğretim yılında...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Toksoy’a anlamlı diploma
Bursa Özel Osman Gazi İlköğretim Okulu yönetici ve öğrencileri tarafından ziyaret edilen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a ‘diploma’ takdim edildi.

Özel Osman Gazi İlköğretim Okulu tarafından 1914-1915 eğitim öğretim yılında Çanakkale savunmasına giderek şehit düşen Konyalı Ömer Yakup anısına temsili diploma Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a verildi.

Osmangazi Koleji Okul Müdürü İnayet Bozkurt; "Okul olarak yürüttüğümüz 19 Mayıs 1915 Çanakkale savaşında Galatasaray, Konya, Sivas ve Erzurum liselerinden o yıl hiç mezun vermemiştir. Çünkü lise son sınıflarımızın tamamı cepheye vatan savunmasına giderek şehit olmuşlardır. Bizde okul olarak atalarımızın alamadığı diplomalarını 8. sınıflarımızla 57.Alaya giderek mezuniyet töreni yapmaktayız. İşte bu diplomalardan bir tanesini de Dörtyol belediye başkanı adına düzenleyerek hem başkanlığını kutlatmak adına bu anlamlı hediyeyi sunmaktan onur ve şeref duyduk." dedi

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ise "Vatan savunmasında şehit düşen ecdatlarımızı sizlerin nezdinde Rahmet ve Minnetle Yâd ediyorum, Çanakkale de şehit düşen ecdadımızı unutmamakla beraber bu anlamlı çalışmalarınızdan dolayı siz değerli hocama öğrencilere teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere ve değerli öğrencilere ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.