Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sözlü ve Öztürk'ten Kozan'da teşekkür konseri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yerel seçimlerde kendilerine verdikleri destek nedeniyle Kozanlılara teşekkür etmek için konser programı düzenledi. Ahmet Şafak ve Kadir Somer’in...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Sözlü ve Öztürk'ten Kozan'da teşekkür konseri
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yerel seçimlerde kendilerine verdikleri destek nedeniyle Kozanlılara teşekkür etmek için konser programı düzenledi.

Ahmet Şafak ve Kadir Somer’in katılımı ile Kozan Spor Salonu önündeki konser saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İlk olarak sanatçı Kadir Somer’in sahne aldığı konserde selamlama konuşması yapmak için sahneye çıkan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Öncelikle bu organizasyonu sağlayan ve bir araya gelmemize vesile olan Büyükşehir belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. Öte yandan bizimle birlikte aynı davada yol alan sanatçı ve ekibine de teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim çalışmalarımızda sizler çok büyük bir performans gösterdiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum. Bizde sizlere layık olabilmek için paçaları sıvadık. Teveccühünüze layık olmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.


Daha sonra Başkan Öztürk, sahneye davet edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye de bir teşekkür plaketi ve çiçek takdiminde bulundu. Başkan Sözlü, “Çeşitli vesileler ile gelip gittiğimiz Kozan’da her zaman mutlu olduk. 30 Mart tarihine kadar zorlu ve meşakkatli siyasi bir mücadeleyi sizlerin desteği ile geride bıraktık. Sizler Kozan’da büyük varlık gösterdiniz, emek verdiniz dolayısı ile Kozan’da ve Adana’da iki başkan seçtiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Biz yola çıkarken makam sevdalısı olarak yola çıkmadık. İnandığımız halkımıza hizmet etmek için çıktık yola.” diye konuştu.

Program sanatçı Ahmet Şafak’ın konseriyle devam ederken, etkinliğe katılan vatandaşlar geç saatlere kadar coşkulu dakikalar yaşadı. Başkan Öztürk program sonunda Ahmet Şafak ve Kadir Somert’e çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.