Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sözen: Zor şartlarda ekmeklerini kazanan işçiler birer kahramandır

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, günümüz zor ekonomik koşullarında hayat şartlarıyla mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerinin birer kahraman olduğunu belirtti. Başkan Sözen, yaptığı yazılı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, günümüz zor ekonomik koşullarında hayat şartlarıyla mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerinin birer kahraman olduğunu belirtti.

Başkan Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. 1 Mayıs'ın, çalışanların birlik, emek ve dayanışma günü olduğunu belirten Sözen, 1 Mayıs'ın aynı zamanda demokrasi ve güvenli bir geleceğin sembolü olduğunu kaydetti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, emeğin dayanışması, çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği, demokrasi kültürünün zirveye çıktığı, sevginin, barışın yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer aldığının altını çizen Sözen, "Günümüzün zor ekonomik koşullarında hayat şartlarıyla mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerimiz, çalışanlarımız bizim için birer kahramandır. Türk çalışanı, emeğinin karşılığını almayı ve güzel günleri görmeyi fazlasıyla hak etmektedir. Dileriz ki bütün işçilerimiz ve emekçilerimiz, ne kan, ne gözyaşı, sadece işleri için alın teri döksünler, emeklerinin karşılığını alsınlar." dedi.

Manavgat Belediyesi olarak işçisiyle, esnafıyla, memuruyla, her sektörden tüm emekçi çalışanlarıyla birlikte daha güzel mutlu yarınlara el ele, tek yürek yürümenin en büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Sözen, hedeflerinin sosyal ve çalışma barışının sağlandığı güzel günleri yaşamak ve yaşatabilmek olduğunu kaydetti. Sözen, haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin, ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya umuduyla, tüm emekçilerin birlik ve dayanışma inancıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içte duygularla kutladığını dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.