Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sözen: Engellilerin sosyal hayatta var olmaları için çalışıyoruz

Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, işitme engellilerin sosyal hayatın her alanında var olmaları için belediye imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. Manavgat İşitme Engellileri Derneği Başkan Sözen'i ziyaret ederek...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Sözen: Engellilerin sosyal hayatta var olmaları için çalışıyoruz
Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, işitme engellilerin sosyal hayatın her alanında var olmaları için belediye imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.

Manavgat İşitme Engellileri Derneği Başkan Sözen'i ziyaret ederek sorunlarını iletti. İşitme engellilerin tercümanlığını Zeliha Turpçu yaptı. Dernek Başkanı Hüseyin Aydın, işitme engellilerin sıklıkla yaladıkları sorunlarla ilgili bilgilendirme yaparak, sıkıntıların giderilmesi konusunda Sözen'den destek istedi.

Sözen, engelli vatandaşların daha güzel ve kolay bir yaşam sürmeleri için belediyenin her türlü imkanını seferber ettiklerini kaydetti. Manavgat'ta engelli sorunlarının çözülmesi için her zaman var güçleri ile çalıştıklarını vurgulayan Sözen, "Manavgat’ta yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızın her zaman hizmet alımında önceliği vardır. İşitme Engelli kardeşlerimizin ise gönlümüzde bambaşka yerleri vardır. İşitme Engelliler Futbol Kulübümüzün başarıları her zaman bizim övünç kaynağımız olmuştur. Bu nedenle belediye olarak sessizlerin sesi olmaya çalışıyor, onların başarılarının devamı için elimizden ne gelirse yapıyoruz. Bu gün yaptıkları nazik ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum. Kardeşlerimizin dilek ve şikayetlerini değerlendirmeye hemen alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.