Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sözen, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarılı sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Sözen, 49 kiloda Türkiye Şampiyonu ve Bulgaristan'da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya alan bayan güreşçi Sinem Çisem...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Sözen, başarılı sporcuları ödüllendirdi
Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarılı sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Sözen, 49 kiloda Türkiye Şampiyonu ve Bulgaristan'da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya alan bayan güreşçi Sinem Çisem Doğdu, Avrupa 3’üncüsü ve dünya ikincisi olan Antalyalı Milli Güreşçi Yusuf Can Zeybek ve Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 3’üncü olan Serhat Gökmen’i ağırladı.

Başarılı güreşçilere Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim de eşlik etti. Sözen, sporcuları tebrik ederek her birine cumhuriyet altını taktı. Sözen, güreşçilerden sonra 11 Ekim’de Burdur Bucak Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Muay Thai Avrupa Süper Lig Şampiyonası’nda profesyonel galada 48 kiloda Bayanlar Şampiyonu olan olarak kemerin sahibi olan Fatma İlayda Yuca’yı ağırladı.

Manavgat Duriye Duran Anadolu Lisesi 2’inci sınıf öğrencisi Fatma Yuca’ya, Avşar Spor Kulübü Başkanı Yasin Avşar da eşlik etti. Sporcuya cumhuriyet altınını hediye eden Başkan Sözen, başarısından dolayı Yuca’yı tebrik etti. Güreşçilerin başarıları ile Manavgat’ı onurlandırdıklarını dile getiren Başkan Sözen, sporculardan daha büyük başarılara imza atmalarını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.