Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Soner Çetin: Engelleri kaldırmak görevimiz

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu yetkilileriyle Adana’da görüşen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yol, kaldırım, bina ve aklınıza neresi gelirse gelsin var olan tüm engelleri kaldırmak da bizim görevimiz” dedi. Çetin engelliler...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Soner Çetin: Engelleri kaldırmak görevimiz
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu yetkilileriyle Adana’da görüşen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yol, kaldırım, bina ve aklınıza neresi gelirse gelsin var olan tüm engelleri kaldırmak da bizim görevimiz” dedi. Çetin engelliler için proje tekliflerine sıcak baktığını söyledi.

    Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ile 5 ayrı federasyonun yöneticileri ilk kez Adana’da bir araya geldi. Karataş’taki ‘Erişilebilirlik ve İstihdam’ konulu buluşmanın ardından Seyhan Baraj Gölü kıyısında verilen yemeğe Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı. Engellilerin her geçen gün daha örgütlü bir yapıya ulaşmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Çetin, "Sesiniz ne kadar gür çıkar ve talepleriniz ne kadar gerçekçi olursa o kadar iyi sonuçlar alırsınız." diye seslendi.

    Akılcı, ayakları yere basan, Avrupa Birliği ve Çukurova Kalkınma Ajansı fonlarını da dikkate alan projeler geliştirilmesini isteyen Başkan Soner Çetin, "Kısıtlı olanaklarımıza rağmen engelli kardeşlerimizin yaşam kalitesini geliştirmek için işbirliği yapabiliriz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.