Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Savaş, Uclg-Mewa toplantısına katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, United Cities and Local Governments (UCLG) Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı, Middle East and West Asia Section (MEWA) Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, United Cities and Local Governments (UCLG) Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı, Middle East and West Asia Section (MEWA) Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı ile 'Akıllı Şehirler İnovasyon Zirvesi' toplantısına katıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, UCLG Dünya Teşkilatı Başkanı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, UCLG-MEWA Eş-Başkanı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği Eş-Başkanı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile 26 ülkeden 200 belediye başkanı ve meclis üyesi hazır bulundu.

'Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi' başlığıyla 2 gün devam edecek toplantıda 'Akıllı Çevre ve Yenilenebilir Enerji', 'Akıllı Şehirlerde Aydınlatma Uygulamaları', 'Yerel Yönetimlerde Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik', 'e-Belediyecilik', 'Akıllı İletişim Teknolojileri', 'Akıllı Trafik Sistemleri', Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Kullanımı' ve 'Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Uygulamalar' konuları değerlendirildi.
Açılış konuşmalarının ardından toplantıya katılan belediye başkanları ve meclis üyeleri birbirine hediye verip toplu fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.