Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Saka Edremit Kent Konseyi Başkanı seçildi

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Kent Konseyi Başkanı seçildi. Karar, Edremit Kent Konseyi üyelerinin toplantısında oybirliğiyle alındı.Başkan Saka ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı konsey toplantısında,...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Saka Edremit Kent Konseyi Başkanı seçildi
Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Kent Konseyi Başkanı seçildi. Karar, Edremit Kent Konseyi üyelerinin toplantısında oybirliğiyle alındı.

Başkan Saka ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı konsey toplantısında, ilçe genelindeki derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri söz alarak konuşma yaptı. Edremit’i şeffaf ve adaletli bir yönetim anlayışıyla idare etmek gayesinde olduklarını ve adımlarını buna göre attıklarını belirten Saka, hangi etnik kimlikten olursa olsun her kesimin kent konseyinde söz sahibi olduğunu belirtti. Kent konseyinde alınacak kararların Edremit’in geleceğe dönük yönetim anlayışına da şekil vereceğini belirterek, çağdaş ve marka kent olabilmek için belediye, kent konseyi, bütün siyasi partiler, dernekler ve sivil toplum kuruluşlarının yekvücut halinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.