Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özhaseki: Gençliğin ideali olmalı

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkan Özhaseki, gençlerin bir fikir sancısı çekmesini ve bir ideali olması gerektiğini söyledi. Özhaseki ayrıca Hukukçular...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Özhaseki: Gençliğin ideali olmalı
Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkan Özhaseki, gençlerin bir fikir sancısı çekmesini ve bir ideali olması gerektiğini söyledi. Özhaseki ayrıca Hukukçular Kulübü üyelerini de kabul etti.

    Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Mehmet Fatih Erkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bir fikir sancısı çekmeyen, ideali olmayan gençlerin dünyevi istekler peşinde koştuklarını ve ömrün de bu şekilde geçip gittiğini belirtti. İnsanlara faydalı olmadan gelip gitmemek gerektiğini belirten Başkan Özhaseki, "Devlete, millete faydalı olmak esas. Bu tür dernekler, vakıflar topluma çok faydalı oluyor." dedi.
    
    Gençliklerinde kurdukları Erciyes Aşevi'nden de bahseden Başkan Özhaseki, "Biz birkaç arkadaş eski bir evin içinde aşevi açtık. Sonra sokakta yatan kimsesizleri evin diğer odalarında barındırmaya başladık. Bir müddet sonra üniversitede okuyan öğrencilere burs verdik. Dolayısıyla bu tür faaliyetler yapıldıkça büyüyerek gelişiyor. Gençliğinizde nasıl başlarsanız yaşlılığınızda da öyle gidiyor." diye konuştu.

    Başkan Özhaseki daha sonra üniversite öğrencilerinden oluşan Hukukçular Kulübü üyesi gençleri kabul ederek bir süre görüştü. Hukukçular Kulübü hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Abdullah Selim Dinç, 2 yıldır Kayseri'de faaliyet gösterdiklerini ve mesleki etkinlikler başta olmak üzere çeşitli programlar düzenlediklerini kaydetti.

    Başkan Özhaseki de genç hukukçuların teorik bilgilerin yanı sıra uygulamayı da yakından takip etmeleri gerektiğini belirtti ve yapacakları faaliyetlerde her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.