Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kutluca: Artık zenginler kulübü olmaktan çıkalım

Tüm Sanayici ve İş Adamaları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, KOBİ’lerin yalnız bırakıldığını belirterek, "Artık zenginler kulübü olmaktan çıkalım." dedi. TÜMSİAD, 7 Haziran’da seçime girecek Adana milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Kutluca: Artık zenginler kulübü olmaktan çıkalım
Tüm Sanayici ve İş Adamaları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, KOBİ’lerin yalnız bırakıldığını belirterek, "Artık zenginler kulübü olmaktan çıkalım." dedi.

TÜMSİAD, 7 Haziran’da seçime girecek Adana milletvekili adayları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Derneğin yönetim kurulu üyeleri son olarak Milli İttifak’ın Adana milletvekili adalarıyla buluştu. TÜMSİAD’ın toplantısına Milli İttifak adayları Yakup Budak, Ahmet Şahin, SP İl başkanı Mustafa Gözütok, partililer ile iş adamları katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yakup Kutluca, tüm adaylara seçimde başarı diledi. "Adana lobisi yok baronları var." diyen Kutluca, şöyle devam etti: "Bu yüzden KOBİ’ler yalnız bırakıldı. Artık zengin kulübü olmaktan çıkalım. İş adamlarımızın önünü açalım. Ne gerekiyorsa el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edelim."

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Gözütok ise Adana’nın sahipsiz kaldığını öne sürerek, "Siyasi iradenin iyi olması şart. Seçilen vekillerimiz seçildiği kentten dışarı çıkmamalı. O kent için ne hizmetler yapabileceğini araştırmalı, düşünmelidir." ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Yakup Budak da iş adamlarından destek isterken, tercih yapılırken geçmişin iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlattı. Budak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye’nin yükünü KOBİ’ler çekmektedir. Ülkemizin kaynak problemi yoktur. Azıl önemli olan bu kaynağın nasıl dağıtılacağı paylaştırılacağı önemlidir. Hayatımızı rahatlatacak yatırımlar yapmalıyız. Ancak şuan yapılan yatırımlar çok yetersiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.