Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocaoğlu: Ölmüş eşek, kurttan korkmaz

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, Bornova ilçesi Ağaçlı Yol'da düzenlediği yürüyüşe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bunu herkes bilsin ki ölmüş eşek, kurttan korkmaz.” dedi. Ağaçlı Yol'da bulunan 54 bin...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Kocaoğlu: Ölmüş eşek, kurttan korkmaz
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, Bornova ilçesi Ağaçlı Yol'da düzenlediği yürüyüşe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bunu herkes bilsin ki ölmüş eşek, kurttan korkmaz.” dedi. Ağaçlı Yol'da bulunan 54 bin dönümlük arazinin satışına tepki olarak düzenlenen yürüyüşe CHP milletvekilleri Hülya Güven, Alaattin Yüksel, Erdal Aksünger, Oğuz Oyan ve Mustafa Moroğlu, İl Başkanı Ali Engin ve ilçe örgütlerinden partililer katıldı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'ne yürüyen grup, burada Andımız okudu.

Bir konuşma yapan Başkan Kocaoğlu, valinin görevinin yerelde önlerine çıkan bürokratik engelleri Ankara'da savunmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Ben buradan Sayın Valim'e sesleniyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin seçilmiş başkanı olarak ya benimle belli bir kurum içerisinde, belli bir hiyerarşi içerisinde beraber çalışırız ya da çalışamayız. Çalışamamak benim problemim değildir, çünkü beni getiren kararname değildir, beni getiren 4 milyon İzmirlidir. Beni 4 milyon İzmirli getirdiği müddetçe buranın bir numaralı seçilmiş kişisi olarak ve bütçesi en büyük kurumu olarak ve hükümetin 10 yıldır yaptığı yatırımlardan daha fazla yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi olarak bu kenti kalkındırmaktan sorumluyum. İzmirli hemşehrilerim bize yetki verdiği müddetçe kimseyi dinlemeyiz. Biz hesabımızı 397 yılla zaten veriyoruz. Bunu herkes bilsin ki ölmüş eşek, kurttan korkmaz. Biz öyle lafla sözle söylemle değil, cumhuriyetten bu tarafa siyasetten gelen bir ailenin ferdi olarak siyasetin kelleyi koltuğa alınmadan yapılmayacağını bilir, kelleyi koltuğa alır siyaseti yaparız. Bugüne kadar konuşmadım, aman şöyle böyle geçinelim, aman hükümete, aman valiye saygı. Yok kardeşim, anlaşılmıyorsa anlatırız. Daha bildiğimiz çok şey var, zamanı gelince anlatırız. Burası Türkiye'nin en huzurlu kenti. Devletin, bürokrasi eliyle bu kentin huzurunu bozmaya hakkı yoktur, kimsenin bozmaya da gücü yetmeyecektir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.