Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karalar ‘Why uşak why’ı izledi

Eyüp Torun ve Ümit Anaç'ın yazdığı 2 perdelik polisiye komedi oyunu Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahneye tiyatro severlerle buluştu. Oyunu Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Orhan Sümer,...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Karalar ‘Why uşak why’ı izledi
Eyüp Torun ve Ümit Anaç'ın yazdığı 2 perdelik polisiye komedi oyunu Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahneye tiyatro severlerle buluştu. Oyunu Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Orhan Sümer, birlikte izledi. Oyun öncesi Manisa'nın Soma ilçesinde şehit düşen 301 madenci için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Oyun öncesi istek üzerine tiyatro sahnesine çıkarak bir konuşma yapan Karalar, belediye olarak kültür ve sanata yatırımları olacağını belirtirken Adana'da ciddi anlamada kültür merkezi ve tiyatro salonu eksikliği olduğunu bu anlamda üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. Karalar, "Seyhan'da kültür ve sanatla ilgili yatırımlar yapacağız. Adana'da ciddi derecede kültür merkezi ve tiyatro salonu eksikliği var. Bu anlamda üzerimize düşeni yapacağız." şeklinde konuştu.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için önemli hazırlıklar yaptıklarını ancak Soma'da meydana gelen kaza nedeni ile kutlamaları iptal ettikleri hatırlatan Zeydan Karalar, milli bayramları unutmayacakları ve unutturmayacaklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.