Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Genç, Samsunlulara teşekkür etti

Samsun’un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı süresince kendisine destek veren tüm Samsunlulara teşekkür etti. Yaptığı yazılı açıklamada Canik ilçesinde büyük hizmetlere imza attıklarını,...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Genç, Samsunlulara teşekkür etti
Samsun’un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı süresince kendisine destek veren tüm Samsunlulara teşekkür etti.

Yaptığı yazılı açıklamada Canik ilçesinde büyük hizmetlere imza attıklarını, Samsun'a da hizmet etmek amacıyla Büyükşehir Belediye başkan aday adayı olduğunu hatırlatan Başkan Genç, "Bu bir hizmet yarışıdır. Bizlere bu süreçte destek veren herkese teşekkür ederim." dedi. Samsun'a AK Parti çatısı altında hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Genç, "Samsun'umuza hizmet etme yolunda çıktığımız Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığımız süresince bizlere bizzat çalışmalarımıza katılarak veya gönülden destek veren Alaçam, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza, İlkadım, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü ve Yakakent'teki dava arkadaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, 7’den 77’ye Samsunlu bütün hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ederim." diye kaydetti.

Samsun'un her yerini karış karış gezdiklerini dile getiren Genç, "Bu süreçte halkımızdan gördüğümüz yoğun destek bizleri onurlandırmıştır. Amacımız şehrimize ve partimize hizmet etmektir. Bu anlamda partimizin şehrimiz için aldığı kararı saygıyla karşılıyor, alınan kararın şehrimiz, halkımız ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.