Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dündar, çarşı esnafını dinledi

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başkan yardımcıları ve belediye bürokratları ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Sık sık ziyaret ettiği Hanlar bölgesinde Ulu Çarşı esnafı ile bir araya gelen...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dündar, çarşı esnafını dinledi
Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başkan yardımcıları ve belediye bürokratları ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Sık sık ziyaret ettiği Hanlar bölgesinde Ulu Çarşı esnafı ile bir araya gelen Başkan Dündar, sorunlarını dinleyip çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ulu Çarşı yöneticileri ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Dündar, daha sonra çarşı içerisindeki meydanda esnaf ile bir araya gelerek, onların şikayetlerini dinledi. Göreve geldikleri günden itibaren, tarihi çarşı ve hanlar bölgesinin hak ettiği değere kavuşması için, büyük bir çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, Ulu Çarşı, Ertaş ve Bakırcılar Çarşısı'nda iki yılı aşkın süren dev restorasyon çalışmasını tamamladık. Bu çalışmamız sonucunda, otantik bir alışveriş merkezine dönüşen Ertaş, Bakırcılar ve Ulu çarşı, yeni yüzüyle önemli kent değerleri arasındaki yerini aldı. Çarşımızda yaptığımız çalışmalarla esnafımız, kentimiz ve vatandaşımız kazanıyor. Gayretimiz esnafımızı hak ettiği yere taşımak. Bu noktada sizin de sunacağınız önerilerle bizlere yardımcı olmanızı istiyorum." diye konuştu.

Başkan Mustafa Dündar’ın ziyaretlerinden memnun olduklarını ifade eden Ulu Çarşı esnafı ve çarşı yönetimi, güvenlik, temizlik, işyerlerinin ve çarşının düzeni konusundaki fikir ve önerilerini Dündar’a aktardılar. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf buluşmasında Başkan Dündar, esnafın çarşı hakkındaki istek ve önerilerini, beraberindeki başkan yardımcısı ve ilgili bürokratlara ileterek, sorun ve önerilerin bir an önce yerine getirilmesini sağlayacağını söyledi.

Ulu Çarşı ziyaretinin ardından Atatürk caddesi üzerindeki esnafı dolaşan Başkan Dündar, taksi durağına uğrayıp çay içti. Taksicilerle bir süre sohbet eden Başkan Dündar, “Osmangazi’de, esnaf ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelip sorunlarını dinliyor, onların önerilerini alıyoruz. Bu sayede gerçek katılımcı demokrasi modelini uygulayarak, yaşadığımız kenti birlikte yönetiyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.