Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Demirtaş: Ailesini sevmeyen topluma hizmet sunamaz

Şehre katkı veren sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Mübadele Derneği Yönetimi Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Demirtaş, "Biz halkımızla bir aile gibi olduk. Ailesini...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Demirtaş: Ailesini sevmeyen topluma hizmet sunamaz
Şehre katkı veren sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Mübadele Derneği Yönetimi Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Demirtaş, "Biz halkımızla bir aile gibi olduk. Ailesini sevmeyen bir insan topluma da hizmet edemez." dedi.

    Samimi sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Başkan Demirtaş, "Yeniden Belediye Başkanlığı'na aday olma sürecinin ilçenin geleceği için büyük önem arz ettiğini bilerek yeniden aday oldum. Bu sorumluluğun bilinci içinde siyasi görüşlerin öne çıkmadığı hizmet odaklı bir yönetim anlayışı ile 5 yıl ilçemize kalıcı eserler bıraktık. Ben bu hizmetlerin devamı için halkın her kesiminde desteklerini istiyorum." şeklinde konuştu. Başkan Demirtaş, "Kimin daha becerikli olduğuna halkımızın yapılan hizmetleri siyasi görüşlerden öte ilçenin geleceğine yön verecek hizmetleri göz önünde bulundurarak karar vermeleri gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mübadele Derneği Genel Sekreteri Salih Meriç, "Halkın çeşitli katmanları ile günlük yaşam koşullarında, toplantılarda bir araya geliyoruz. Siz halkla iç içe bir insansınız. Samimisiniz ve çok içtensiniz. 31 Ocakta düzenlediğimiz etkinlikte tüm mübadil hemşehrilerimizi tek tek tokalaşarak bizleri onure ettiniz." dedi.

    "Belediye çalışmaları hakkında bu gün bilgilerini verdiğiniz projeleri günlük hayatımızda bir çoğunu kullanıyoruz." diyen Meriç, "Memleket ayrımı yapmadan ilçedeki tüm vatandaşların yalnız iyi günlerinde değil kötü günlerinde de bu varlığınızı yakından hissettiriyorsunuz." ifadelerini kullandı. Meriç, Başkan Demirtaş'a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.