Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çetin esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kenan Evren Bulvarı’nda esnafı gezdi. Uğradığı dükkanlarda esnaf ve müşterileriyle sohbet eden Çetin, istek ve şikayetleri dinledi. Başkan Çetin, esnafla yaptığı sohbet esnasında şunları ifade...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Çetin esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kenan Evren Bulvarı’nda esnafı gezdi. Uğradığı dükkanlarda esnaf ve müşterileriyle sohbet eden Çetin, istek ve şikayetleri dinledi.

Başkan Çetin, esnafla yaptığı sohbet esnasında şunları ifade etti: “30 Mart seçimlerinden önce ‘şimdi oy istemek, projelerimi anlatmak için geliyorum ama seçildikten sonra da geleceğim. Hem teşekkür için geleceğim hem de bir derdiniz var mı, diye sormak için geleceğim’ demiştim. Birçoğunuz ‘Bugün böyle der ama yarın o da unutur’ diye içinizden geçirmiş ve geleceğime inanmamıştınız değil mi? Ama ben gelirim, ben başkalarına benzemem. Söz verirsem gelirim, yine geleceğim.”

Yolda ve iş yerlerinde gördüğü vatandaşların elini sıkıp hatırını soran Çetin, bazı esnafların çay ve kahve teklifini de reddetmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.