Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çelik, yeni mahalleleri dinliyor

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yerel seçimler sonrasında Kocasinan'a bağlanan yeni mahallelerin ihtiyaçlarının tespitine başladıklarını söyledi. Başkan Mustafa Çelik, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yerel seçimler sonrasında Kocasinan'a bağlanan yeni mahallelerin ihtiyaçlarının tespitine başladıklarını söyledi.

Başkan Mustafa Çelik, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Kocasinan'a mahalle olarak bağlanan 30 eski köyün ihtiyaçlarının tespit edilerek giderilmesi için bir ekip kurarak, araştırmalara başladıklarını belirtti. Yeni yerleşim yerlerinin eksiklerini tespit ederek en kısa sürede giderilmesi için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Kocasinan'a yeni bağlanan mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit etmek amacıyla yeniden ziyaret edeceğimizi seçimlerden önce söylemiştik. Şimdi Başkan Yardımcımız İlyas Yıldırım yönetiminde belediyemiz Kırsal Hizmetler, Tarımsal Hizmetler, Fen İşleri, Park Bahçeler, Temizlik ve Mezarlık Müdürlerimizden oluşan bir ekip kurduk." dedi.

Ekiple birlikte öncelikli olarak batıda bulunan mahalleleri bugünden itibaren incelemeye başlayacaklarının altını çizen Başkan Çelik, "Bu mahallelerimizin sorunlarına; muhtarı, vatandaşları dinleyip yerinde tespit ederek, çözüm bulmaya çalışacağız. Düzenlediğimiz inceleme gezimize KASKİ ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan da yetkili arkadaşlarımız katılacak. Bölgede bulunan mahallelerimizin hem içme suyu hem de atık su problemleri başta olmak üzere fen işleri ve temizlik işleriyle ilgili eksikliklerini tespit ederek, çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz." şeklinde bilgiler verdi. Başkan Çelik, bugün ilk etapta Beydeğirmeni, Yemliha, Eskiömerler, Karakimse, Yukarı Hasinli, Kalkancık, Kaş, Düver ve Hırka Mahallesi'ne kadar olan bölümlere kadar çıkmayı planladıklarını, gelecek hafta ise yeni bağlanan bütün mahalleleri ziyaret edeceklerini de sözlerine ekledi.

Yeni bağlanan mahallelerde muhtar, vatandaş ve esnafla görüşen Başkan Yardımcısı İlyas Yıldırım, "Vatandaşlarımıza, Başkanımız Mustafa Çelik Bey'in selamını götürdük. Onları dinledik, beklentilerini, tavsiyelerini ve acil yapılması gerekenleri not ettik. Planlamalarımızı ve programlarımızı en kısa zamanda bitirerek çözüm getirecek, buraları şenlendireceğiz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.