Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Büyükkılıç, Ağırnaslılarla bir araya geldi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 31 Mart 2014 gününden itibaren Melikgazi ilçesine dahil olan Ağırnas halkının bundan böyle şehircilik alanında ne hizmet ve yatırım var ise hak ettiğinden fazlasını alacağını...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Büyükkılıç, Ağırnaslılarla bir araya geldi
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 31 Mart 2014 gününden itibaren Melikgazi ilçesine dahil olan Ağırnas halkının bundan böyle şehircilik alanında ne hizmet ve yatırım var ise hak ettiğinden fazlasını alacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi Müdür ve şefleri ile Ağırnas Mahalle muhtarları ile Ağırnaslıların katıldığını halk meclisinde önce tanışma sohbeti arkasından ise yatırım değerlendirilmesinin yapıldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: “Ağırnas 31 Mart gününden itibaren Melikgazi hizmet ve yatırım sorumluluk alanına dahil olmuştur. Ancak Melikgazi Hizmetleri bu bölgeye daha önceden zaten gerçekleştiriliyordu. Ağırnas halkı ile bir halk meclisi yaparak hem çalışanlarımız ile tanışmalarını hem de genel anlamda istek ve sorunlarını tespit etmek istedik. Bu amaç ile yapılan halk meclisine daire müdürleri, şefler, KASKİ, otobüs işletmesi ve elektrik şirket temsilcilerinde iştirak etiği bir toplantı düzenledik. Ağırnaslıların büyük ilgi gösterdiği halk meclisinde herkes talebini ve sorunlarını dile getirdi. Bu talepler değerlendirilmeye alındı. Ağırnaslılar bundan böyle hak ettikleri hizmet ve yatırımları alacaktır. Kayseri de ne var ise Ağırnas’ta da bu yatırımlar olacaktır. Açık alan basketbol ve spor sahaları, açık alan fitnes aletleri, kapalı sosyal ve spor tesisleri, su kanalları, büyük ölçekli parklar tüm bu hizmetler en kısa sürede yerine getirilecektir.”

Anadolu Kent mimari örneklerin yer aldığı, yer altı şehri ve doğal güzellikleri ile Ağırnas'ın bir dünya şehri, dolayısıyla bunun Melikgazi ve Kayseri için bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, halk meclisinde not alınan taleplerin birkaç ay sonra yapılacağını kaydetti. Büyükkılıç, Nisan ayının ilk haftasında Ağırnas bölgesinde 7 bin ton asfalt kullanarak tüm ana cadde ve sokakların asfaltlandığını dolayısı ile Melikgazili olmanın farkını yaşamaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Ağırnas Mahalle muhtarı Muharrem Uzun ise Melikgazi Belediyesince tüm yolların asfaltlandığını, çocuk oyun gurubunun yerleştirildiğini ve çöp konteynırların dağıtımına başlanıldığını belirterek, belediye yetkilileri ile irtibatlı olarak çalıştıklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.