Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Bozkuş; Gelişmiş Kars ile hep beraber karşı karşıya kalacağız

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars İli Memurlar Derneği (KARİMDER)’nin düzenlemiş olduğu etkinlikte Kars ve yöresinin en kısa süre içerisinde gelişip kalkınmasını sağlayarak, gelişmiş kalkınmış bir Kars ile hep birlikte karşı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Bozkuş; Gelişmiş Kars ile hep beraber karşı karşıya kalacağız
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars İli Memurlar Derneği (KARİMDER)’nin düzenlemiş olduğu etkinlikte Kars ve yöresinin en kısa süre içerisinde gelişip kalkınmasını sağlayarak, gelişmiş kalkınmış bir Kars ile hep birlikte karşı karşıya kalacaklarını söyledi.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen, 'Kars'ın Kurtuluşundan Cumhuriyet'in Kuruluşuna Bilinmesi Gerekenler' konferansının sonunda konuşmacı, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Ural'a plaket takdim eden Başkan Bozkuş yaptığı konuşmada, Kars'ın gelişip kalınması için inançlarını ve duygularını her zaman diri tuttuklarını ifade ederek, "Bütün Kars'lı hemşerilerimizden Kars'ın büyüyüp gelişmesi için ele ele vererek bir kurtuluş mücadelesi de yine birlikte verelim diyoruz. Kars gelişsin güzelleşsin eski Kars haline gelsin diyorum."şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.