Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Bozbey’den Çalılı kadınlara destek

Yaklaşık iki ay önce kurulan Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin ürettikleri ürünleri satabilecekleri bir yerleri olacak. Bursa Nilüfer Belediye Başkan Mustafa Bozbey, derneğin bu ihtiyacını kısa sürede giderecekleri...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Bozbey’den Çalılı kadınlara destek
Yaklaşık iki ay önce kurulan Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin ürettikleri ürünleri satabilecekleri bir yerleri olacak. Bursa Nilüfer Belediye Başkan Mustafa Bozbey, derneğin bu ihtiyacını kısa sürede giderecekleri sözünü verdi.

Nilüfer’de kurulan 11. kadın derneği olan Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği’ne (ÇAKA-DER) Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den bir destek daha geldi. Kısa bir süre önce kurulan ÇAKA-DER üyeleri kendi hazırladıkları ürünlerle düzenledikleri kahvaltıda Başkan Bozbey’i ağırlayarak sorunlarını paylaştı.
Programda ayrıca Çalılı kadınlar, kendi el emeği ürünlerini satarak gelir elde edebilecekleri bir yer bulunması konusunda talepte bulundu. Başkan Bozbey de üreten kadının her zaman yanında olduklarını belirterek, bayanların talebini hemen değerlendirip Çalı Muhtarı Mustafa Yunguş ile de görüşerek en kısa sürede derneğe bir yer tahsisi edecekleri müjdesini verdi.

ÇAKA-DER yeni kurulan ve kısa sürede 50 üyeye ulaşan bir dernek olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde Misi’de düzenlenen yemek yarışmasında birincilik alarak yerel lezzetler konusundaki hünerlerini tescillemişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.