Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akgül, aile merkezlerindeki öğretmenlerle buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan, aile merkezleri öğretmenleriyle bir araya geldi. Aile merkezi sorumlularının ve halk eğitim merkezi hocalarının bir araya geldiği kaynaşma toplantısına Akgül'ün...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Akgül, aile merkezlerindeki öğretmenlerle buluştu
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan, aile merkezleri öğretmenleriyle bir araya geldi. Aile merkezi sorumlularının ve halk eğitim merkezi hocalarının bir araya geldiği kaynaşma toplantısına Akgül'ün yanı sıra eşi Zeliha Akgül, meclis üyesi Ayşe Ekici, başkan yardımcısı Hasan Gökmenoğlu ve Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ergül Soysal katıldı.
Aile merkezlerinin başarısında öğretmenlerin rolünün büyük olduğunu belirten Akgül, "Aile merkezlerimizle kadınlarımızın hayat standartlarını yükseltiyoruz ve aktif olabilecekleri nitelikli ortamlar hazırlıyoruz. Merkezlerimizde kadınlara meslek öğreterek iş sahibi olmalarına zemin hazırlıyoruz." diye konuştu.

"HALK ÜNİVERSİTESİ GİBİ"

İnsan hayatında iz bırakan meslek grubu arasında öğretmenliğin de olduğunu belirten Akgül, aile merkezlerinin adeta bir halk üniversitesi olduğunu söyledi. Geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Abidinpaşa Aile Merkezi ile aile merkezi sayısının 11'e yükseldiğini belirten Akgül, yeni aile merkezlerinin inşaatlarında sona gelindiğinin müjdesini verdi. Akgül, "Merkezlerimize gelen hanımlarımız yaptığı işleri görünce kendilerine olan güvenleri artıyor. El becerilerini geliştirerek ürettikleri ürünleri satıyor ve maddi gelir elde ediyorlar." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.