Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü'nden Vali Yazıcı’ya ziyaret

Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Mehmet Uğurlu, beraberinde Şube Müdürü Ahmet Engür ve Basın Sorumlusu Abdullah Semerci, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü'nden Vali Yazıcı’ya ziyaret
Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Mehmet Uğurlu, beraberinde Şube Müdürü Ahmet Engür ve Basın Sorumlusu Abdullah Semerci, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Mehmet Uğurlu, ziyarette yaptığı açıklamada daha önce Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından takip edilen sarı basın kartı işlemlerinin bundan sonra Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Yazıcı’da ziyaretlerinden dolayı Uğurlu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarlar diledi.

İlde görev yapan gazetecilerle de bir araya gelen Uğurlu, sarı basın kartı müracaatlarının bundan sonra internet üzerinden yapılacağını belirtti. Gazetecilerin karşılaştıkları sorunlarını dinleyen Uğurlu, bundan sonra daha sık bir arada olacaklarını söyledi. Uğurlu, “Türkiye’nin birçok şehrinde sarı basın kartı bulunan gazetecilerimiz, özellikle araçlarını park etme konusunda, toplu taşıma araçlarını kullanma konusunda sıkıntı yaşanmaktadır. Yaşanan bu sıkıntıların çözümü noktasında önümüzdeki günlerde belediye başkanlarımızı, emniyet müdürlerimizi ziyaret edeceğiz, yaşanmaması gereken fakat yaşanan bu sıkıntıları çözümlemeye çalışacağız. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.