Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Kafaoğlu AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Zekai Kafaoğlu, Altıeylül belediye başkan aday adaylığı için başvurdu. Kafaoğlu, dilekçesini AK Parti İlçe Başkanı Hasan Şafak'a verdi. Son gün müracaat adan Kafaoğlu'na, İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başhekim Kafaoğlu AK Parti'den aday adaylığını açıkladı
Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Zekai Kafaoğlu, Altıeylül belediye başkan aday adaylığı için başvurdu. Kafaoğlu, dilekçesini AK Parti İlçe Başkanı Hasan Şafak'a verdi.

Son gün müracaat adan Kafaoğlu'na, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Akkol ve diğen partililer de eşlik etti. Aday adaylığı başvurusunun kendisi, ailesi, Balıkesir ve partisi hakkında hayırlı olması temennisinde bulunan Dr. Kafaoğlu, "Bizim birbirimizden farkımız yok. Genel merkezimiz, yapacak olduğu temayül yoklamaları, kamuoyu araştırmaları ve diğer çalışmalardan sonra birimizi belediye başkan adayı olarak ilan edecek. Biz hepimiz bir ve beraber olarak o arkadaşımızın etrafında kilitlenerek, bu ilçemizde AK Parti'nin belediye başkanlığını alması için azimle, gayretle çalışacağız. Bu iş nasip ve takdir işi. İnşallah adaylık nasip olursa hem projelerimizle hem de yapmak istediklerimizle yine hep beraber olacağız." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Şafak ise Zekai Kafaoğlu'nun, kendisinin de siyasete girmesine vesile olduğunu belirterek, "Aynı zamanda beni siyasette yetiştiren değerli bir büyüğümüz. Ayrıca önceki il başkanımız. Bu başvurudan son derece onur ve gurur duyduk. Herkese hayırlı uğurlu olsun, Allah mahcup etmesin." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.