Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan, Erciyes Üniversitesi’nde açılış yapacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 25 Ekim Cumartesi günü Betül-Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi’nde düzenlenecek olan açılış, temel atma ve protokol imza törenine katılacak.Törende, Saray Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kurmel tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 25 Ekim Cumartesi günü Betül-Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi’nde düzenlenecek olan açılış, temel atma ve protokol imza törenine katılacak.

Törende, Saray Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kurmel tarafından yaptırılan Veteriner Fakültesi Eğit-Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Demir Karamancı tarafından yaptırılan Demir Karamancı Bilim Sitesi K ve L Bloğu, Mustafa Akıncıoğlu tarafından yaptırılan Tomarza Meslek Yüksekokulu Hizmet Bunası, Fevzi Mercan tarafından yaptırılan Anne Evi, üniversite bütçe kaynaklarıyla yaptırılan Eğitim Fakültesi Ek Binası ve Diş Hekimliği Ağız ve Çene Cerrahisi Hastanesi Ek Binası hizmete açacak.

Organize Sanayi Bölgesi’nin katkılarıyla inşa edilecek olan Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi ve üniversite bütçe kaynakları ile inşa edilecek olan Adalet Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Ek Bina ve Antrenman sahaları inşaatının temeli atacak. Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın ve Sedat Kılıç ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Derslikler Binası inşası için protokol imzalanacak.

Törende, açılışı yapılan binaların hayırseverlerine altın madalyon, temeli atılacak binaların hayırseverlerine gümüş madalyon takdim edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.