Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı polisler ödüllendirecek

Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, personelin moral ve motivasyonunu artırmak için 'ayın personeli' projesi başlattı. Buna göre, çalıştıkları birimlerde üstün performans göstererek başarı gösteren personel, 'ayın personeli'...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başarılı polisler ödüllendirecek
Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, personelin moral ve motivasyonunu artırmak için 'ayın personeli' projesi başlattı. Buna göre, çalıştıkları birimlerde üstün performans göstererek başarı gösteren personel, 'ayın personeli' olarak seçilecek ve çeşitli ödüllerle ödüllendirilecek.

Proje kapsamında 'başarılı personel' kriterleri belirlendi. Bu kapsamda her ay, emniyetin tüm birimlerinde başarı gösteren personele İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin tarafından değişik ödüller takdim edilecek.

Bu bağlamda yapılan çalışmalar kapsamında, müdürlük kadrosunda görevli polis memurları Özgür Tombakoğlu, Halil İbrahim Koçak ve Mustafa Demir görevlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı ayın personeli seçildi. Ayın personeli seçilen polis memurları İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin tarafından ödüllendirildi. Müdür Şahin, başarılı seçilen polislere birer plaket takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.