Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başakpınar-Malatya yolu yenilendi

Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçenin yukarı mahallelerinden Başakpınar'ı Malatya yoluna bağlayan keskin virajlı ve inişli çıkışlı yolda kot ve genişletme çalışmalarını tamamladı....

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başakpınar-Malatya yolu yenilendi
Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçenin yukarı mahallelerinden Başakpınar'ı Malatya yoluna bağlayan keskin virajlı ve inişli çıkışlı yolda kot ve genişletme çalışmalarını tamamladı.

Eski hali eğilimli ve dar olan ilçeyi Malatya yoluna bağlayan alternatif yoldaki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, çalışmaların sürdüğü 400 metrelik kısımda 7 metre dolgu yapıldığını belirtti. Yoldaki toplam çalışmanın bin 150 metre olduğunu anlatan Başkan Palancıoğlu, "Talas'ı Malatya yoluna bağlayan bu yolda 2 bin 500 kamyon yani 50 bin ton hafriyat dolduruldu. Mayıs başında başlayan çalışmalarda dolgu düzeltme ve sıkıştırma işi bitti sonra satıp kaplaması tamamlandı. Eski hali 7 metre genişliğindeki yol şimdi yaklaşık 20 metreye ulaştı. Satıh kaplama çalışmalarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekiplerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Palancıoğlu, satıh kaplama çalışması tamamlanan yolun artık trafiğe açıldığını kaydederek, "Yolda hem kot farkı hem de keskin virajlar en aza indirilerek güvenli bir yola dönüştü. Rahat ve güvenli trafik akışı başladı. Eskiden sık sık meydana gelen kazalar inşallah minimuma inecek." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.