Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barodan belediye başkanına ziyaret

Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç ve yönetimi, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ve Başkan Yardımcısı Av. Bilal Özdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.     Ziyarette konuşan Baro Başkanı Fevzi Konaç, "Hacılar'ın...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Barodan belediye başkanına ziyaret
Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç ve yönetimi, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ve Başkan Yardımcısı Av. Bilal Özdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Ziyarette konuşan Baro Başkanı Fevzi Konaç, "Hacılar'ın her zaman için başımızın üstünde yeri vardır." diye konuştu. Başkan Konaç, “Ben Hacılar'da hayırlı ve güzel işler yapacağınızı umuyorum. Geçmişte siyasette el ele, kol kola gençlik kollarında birlikte çalışmıştık. Bu anlamda sadece sizin varlığınız değil meslektaşımız Bilal Bey'in de sizinle beraber ekip içerisinde çalışıyor olması bizi ayrıca memnun etti. Biz Kayseri Barosu olarak öncelikle başarılar diliyoruz. Hacılar'ın değişmesi gereken eski bir çehresi var. Bununla ilgili olarak önemli katkılar sağlayacağınızı düşünüyoruz. Bu konuda inşallah Hacılarlının yüzü güler, daha güzel hizmetler buraya gelir. Hacılar ile etle tırnak gibiyiz. Bizim için Hacılar farklı diğer ilçeler farklıdır. Hemen yanı başımızda başımızın üstünde yeri var. Allah hayırlı uğurlu etlesin, hayırlı hizmetlere vesile kılsın.” dedi.

    Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Ekici, Baro Başkanı Konaç ile yıllardır süren bir dostluklarının olduğunu, bundan sonra da birlikte çalışarak Hacılara hizmet edeceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.