Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bank Asya Manisa Şubesi öğretmenleri unutmadı

Bank Asya Manisa Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı. İldeki çeşitli okulları ziyaret eden Şube Müdürü Niyazi Mutlu Şendur ve diğer yetkililer, öğretmenlerle birlikte pasta kesti, çiçek hediye etti.Bank Asya...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bank Asya Manisa Şubesi öğretmenleri unutmadı
Bank Asya Manisa Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı. İldeki çeşitli okulları ziyaret eden Şube Müdürü Niyazi Mutlu Şendur ve diğer yetkililer, öğretmenlerle birlikte pasta kesti, çiçek hediye etti.

Bank Asya Şube Müdürü Şendur, böyle bir anlamlı günde okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladıklarını söyledi. Bu dönemde eğitim camiasının ve öğrencilerin kıymetinin daha iyi anlaşıldığını dile getiren Şendur, “İnşallah ileride ülkemizin yönetimini günümüzün öğrencilerine bırakacağımız için onların iyi yetişmelerine çok büyük katkısı olan öğretmelerimizi, Bank Asya olarak destekliyoruz.” dedi. Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi, Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu, Özel Şehzade Mehmet İlkokulu ve Manisa Sağlık Meslek Lisesi ile dershaneleri ziyaret ederek, öğretmenlerle birlikte pasta kestiklerini ve çiçek hediye ettiklerini söyledi. Özel Şehzade Mehmet İlkokulu Müdürü İrfan Demir de Bank Asya’ya nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti. Demir, “Öğretmenler için önemli bir günde bizleri unutmayıp hatırladıklarından dolayı öğretmenlerim adına Bank Asya yetkililerine teşekkür ediyorum. Bizi mutlu ettiler, ayaklarına sağlık.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.