Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma’da asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamlandı

Bandırma Belediyesi küçük sanayi sitesinde asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.Geçen haftalarda başlatılan yol yenile çalışmalarında ilk olarak parke döşeme çalışmalarıyla yeni kaldırımlar oluşturan belediye ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırma’da asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamlandı
Bandırma Belediyesi küçük sanayi sitesinde asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.

Geçen haftalarda başlatılan yol yenile çalışmalarında ilk olarak parke döşeme çalışmalarıyla yeni kaldırımlar oluşturan belediye ekipleri, devam eden çalışmaların ardından son olarak asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler, Küçük Sanayi Sitesi’nin Hurdacılar sokak mevkiinde bulunan 1358 sokak, 1359 sokak, 1234 sokak ve ara bağlantı yol ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.

Ekipler tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde takip ederek bilgi alan Belediye Başkanı Dursun Mirza, Küçük Sanayi Sitesinde çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Mirza, Bandırma Belediyesi olarak Küçük Sanayi Sitesi’ne alt yapı ve üst yapı anlamında çok önemli hizmetler sunduklarını belirtti.

Mirza, “Belediyemiz bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Küçük Sanayi Sitesinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 4 yıldır bu bölgede önemli hizmetler yerine getirdik. Şimdi de bu çalışmalarımızla kalan son yolları tamamlıyoruz. Gördüğü gibi ekiplerimiz Küçük Sanayi Sitemize yakışacak güzel yollar ve kaldırımlar oluşturuyor.” dedi.

Bandırma Belediyesi’nin Küçük Sanayi Sitesi’ne yaklaşık olarak 5 milyon TL civarında hizmet gerçekleştirdiğini belirten Başkan Mirza, bu yatırımların her geçen gün daha arttığını söyledi. Mirza, şunları kaydetti: “Ülkemizin birçok noktasında yer alan bu tür Küçük Sanayi Sitelerine, Kooperatiflerin olduğu yerlere hiçbir belediye hizmet götürmez ve yatırım yapmaz. Ancak biz Bandırma’ya sosyal demokrat anlayışıyla hizmet veren yerel yönetim olarak burada altyapından üst yapısına kadar yağmursuyu gideri, kanalizasyon, parke döşeme, asfaltlama gibi birçok alanda hizmetleri biz yerine getirdik. Bu çalışmalar az sayıdaki örneklerden bir tanesidir. Buradaki asıl amacımız Sanayi Sitesinde esnafımızı, sanayicimizi, vatandaşımızı kışın çamurdan yazında tozdan kurtarmak. Yapılan çalışmaların ardından ortaya çıkan temiz asfalt yollarla artık modern bir şekilde hem iş yerlerine hem de buraya hizmet almaya gelen vatandaşlarımız faydalanmış olacak."

Öte yandan Başkan Mirza, sanayi esnafı bir araya gelerek belediye hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bölge esnafı ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Mirza’ya memnuniyetlerini ifade ederken bu hizmetlerle sanayi esnafının kışın çamurdan yazında oluşan tozdan kurtulduğu dile getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.