Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir'de Millî Kuvvetler Caddesi araç trafiğine kapatıldı

Balıkesir şehir merkezinin en işlek caddeleri arasında bulunan Millî Kuvvetler, "Kısmî Yayalaştırma" projesi çalışmaları sebebiyle araç trafiğine kapatıldı. Çalışmalar, 23 Ekim-7 Kasım 2013 arasında devam edecek. Tek yönlü ve çift...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir'de Millî Kuvvetler Caddesi araç trafiğine kapatıldı
Balıkesir şehir merkezinin en işlek caddeleri arasında bulunan Millî Kuvvetler, "Kısmî Yayalaştırma" projesi çalışmaları sebebiyle araç trafiğine kapatıldı. Çalışmalar, 23 Ekim-7 Kasım 2013 arasında devam edecek. Tek yönlü ve çift gidişe sahip cadde, yayaların geçişini kolaylaştırmak amacıyla 3,5 metre genişliğe ve tek gidişe düşürülecek.

Üç etap halinde sürdürülmesi planlanan yaya yolu düzenlemesi çalışmalarında, caddenin Subay Orduevi yanından başlayıp Salih Tozan Caddesi-Paşasarayı Sokak bağlantı noktasına kadar olan bölümü trafiğe kapatılacak. Dün başlayan çalışmaların 15 günde tamamlanması ve ardından ikinci etaba geçilmesi planlanıyor. İkinci etap çalışmalarında ise caddenin Ali Hikmet Paşa Meydanı'na kadar olan bölümünün yapılması planlanıyor. Üçüncü etapta da bu meydan düzenlenecek. Çalışmaları süresince taşıtlar, Millî Kuvvetler Caddesi'nin üst bölümüne Orduevi, Vasıf Çınar Caddesi, Orman Bölge Müdürlüğü önü, Hacı Gaybi Sokak, Tansaş önü ve Salih Tozan Caddesi güzergâhından ulaşabilecek.

Kaldırımların genişletileceği çalışmaları sırasında taşıtların geçeceği asfalt yol, andezit küp taşla döşenecek. Kaldırımlar ise mevcut kaplamaları sökülerek, Çavuş ve Mekik sokaklardaki gibi pembe andezitle kaplanacak. Caddenin bazı kesimlerinde, toplu taşıma araçları için durak cepleri bırakılacak. Ayrıca kaldırımlar, görme ve bedensel engellilerin kullanımına uygun hale getirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.