Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir Büyükşehir Beyaz Masa personeline iletişim eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa biriminde istihdam edilecek 70 personel eğitimden geçiriliyor. Eğitim, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Beyaz Masa birimini kuran Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir Büyükşehir Beyaz Masa personeline iletişim eğitimi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa biriminde istihdam edilecek 70 personel eğitimden geçiriliyor. Eğitim, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Beyaz Masa birimini kuran Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu başkanlığında veriliyor.

"Amatör ruhla profesyonel hizmet" sloganıyla eğitime başlayan Beyaz Masa ekibi, etkili iletişim ve kaliteli hizmet için alanlarında uzman kişilerden ders alıyor. Birimle iletişime geçen vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi amacıyla başlatılan eğitimler hakkında bilgi veren Medya Direktörü Tellioğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un vizyonunun bir parçası olacak Beyaz Masa'nın, profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışla öne çıkacağını kaydetti. Eğitim sürecinde, Beyaz Masa'da çalışacak ekibin temel görevinin sadece vatandaşın dilek, şikâyet ve isteklerini almak olmayacağını ifade eden Tellioğlu, "Beyaz Masa personelimiz, her bir vatandaşı eve gelen bir misafir olarak algılayacak. Güler yüz ve ikramlarla vatandaşlarımızı ağırlayıp onların sorun ve taleplerine cevap verecek. Bunun yanısıra bu eğitimler sonucunda Beyaz Masa biriminde oluşturacağımız ekip ruhu ve aile ortamı, kurumun başarı çıtasını yukarıya taşıyacaktır. 23 Temmuz'da başlayan ve üç hafta sürecek program boyunca personelimize beden dili ve iletişimi, sosyal medya uzmanlığı, metin ve fotoğraf, viral pazarlama, hızlı okuma ve anlama teknikleri ile büro yönetimi ve yönetici asistanlığı konularında eğitim verilecek." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.