Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir Belediyesi'nin hizmetleri artık cepte

Balıkesir Belediyesi, teknolojik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Tamamı belediye çalışanları tarafından geliştirilen mobil uygulama yayına girdi. Vatandaşlar, akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan, belediyenin her türlü hizmetinden...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir Belediyesi'nin hizmetleri artık cepte
Balıkesir Belediyesi, teknolojik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Tamamı belediye çalışanları tarafından geliştirilen mobil uygulama yayına girdi. Vatandaşlar, akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan, belediyenin her türlü hizmetinden haberdar olabilecek. Uygulamayla borç sorgulama ve ödeme işlemleri yapılabilecek. Belediye yetkilileri, uygulamanın bütün platformlar için geliştirme sürecinin yakında tamamlanacağını bildirdi.

Yeni uygulamada Başkan, Kurumsal, Haberler, Duyurular, Balıkesir, E-Belediye, Etkinlikler, E-Rehber, Fotoğraflar ve Hizmetler ana başlıkları bulunuyor. Uygulamaya, Appstore'dan "balıkesir belediyesi" yazarak ulaşılabiliyor. Doğrudan adresi ise "https://itunes.apple.com/app/balikesirbld/id694549324?mt=8" şeklinde.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.