Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir AK Parti'de büyükşehir için ilk resmî başvuru yapıldı

Balıkesir AK Parti'ye, büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuruyu, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan yaptı. Gündoğan, dilekçesini İl Sekreteri Mehmet Akif Okur'a teslim etti....

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir AK Parti'de büyükşehir için ilk resmî başvuru yapıldı
Balıkesir AK Parti'ye, büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuruyu, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan yaptı. Gündoğan, dilekçesini İl Sekreteri Mehmet Akif Okur'a teslim etti. Başvuruların 1 Ekim 2013'te başladığını ve 1 Kasım'da biteceğini belirten Okur, "Mustafa Gündoğan Bey'in aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreç devam edecek. Belli bir süre sonra aday adayları arasından aday belirlenmesi yapılacak." dedi.

Eşiyle birlikte AK Parti İl Başkanlığı'na gelen Gündoğan ise kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, "Bu süreç, benim ve ülkemiz için çok önemli. Çok kısa bir süre içinde ülkemizde üç seçim yapılacak. Bu üç seçim birbirinden önemli. Ülkemizin gelecek on yıllarını belirleyecek bir süreç olacak. Sadece şu andaki değil, gelecek nesiller, ülkemiz ve hattâ üyesi olduğumuz İslâm dünyası ve bütün insanlık için önemli bir süreç. 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde, Balıkesir Büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayıyım." şeklinde konuştu.

Öte yandan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel de aday adaylığı için başvuru dilekçesi verdi. Başkan Göksel'e, kalabalık bir topluluk eşlik etti. 2009 yerel seçimlerini kazanarak başkan olduğunu söyleyen Göksel, "Bugüne kadar Bigadiç'te hizmette zaman boşa geçmedi. Bugüne kadar söz verip de tutmadığım hiçbir şeyin olmadığına inanıyorum. Bundan sonra Allah izin verirse adaylığım söz konusu olursa ilçemizi yukarılara taşımayı taahhüt ediyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.