Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç, acılı ailelere taziye ziyaretinde bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 11 Ocak'ta Bafra ilçesinde bağlı Sarıköy Mahallesi Gıcı Gölü'nde meydana gelen tekne faciasında ölen 7 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.Bakan Kılıç ilk olarak tekne faciasında...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kılıç, acılı ailelere taziye ziyaretinde bulundu
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 11 Ocak'ta Bafra ilçesinde bağlı Sarıköy Mahallesi Gıcı Gölü'nde meydana gelen tekne faciasında ölen 7 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Kılıç ilk olarak tekne faciasında kardeşi Yunus Semiz ve oğlu Mehmet Ali Semiz ve damadı Niyazi Türkmen’i kaybeden AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Semiz ve acılı aileleri Çatak Mahallesi'ndeki eve geldi. Ziyarette Semiz ailesinin evinin avlusunda ölenler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Daha sonra aynı mahallede Muharrem Türkmen’in abisi Mehmet Türkmen ziyaret edilerek başsağlığı dilendi. Ardından Bakırpınar Mahallesine giden Bakan Kılıç ve heyet, burada oğlu Dursun Namlı, yeğenleri Bilgin Namlı ve Yunus Emre Erol’u tekne faciasında kaybeden Bakırpınar Mahallesi Muhtarı Çetin Namlı ve aileleri ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Taziye ziyaretlerine Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamurran Özden, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, AK Parti Samsun il ve ilçe teşkilat yöneticileri, daire müdürleri ile çok sayıda bürokrat katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.