Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu Aydın'da 23 tesisin açılışını, 20 tesisin temelini attı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın’da inşa edilen 23 tesisin açılışını ve 20 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi. Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2015 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Eroğlu Aydın'da 23 tesisin açılışını, 20 tesisin temelini attı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın’da inşa edilen 23 tesisin açılışını ve 20 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, "İlimize ve ilçelerimize hizmet edecek yatırımları kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projelerde içme ve kullanma suyu sıkıntısı aşılacak ve taşkın zararları önlenecek. Devletimiz her gün devasa projeleri hayata geçiriyor. Sayın Bakanımızın yoğun gayretleri sonucu ülkemizde ve Aydın’ımızda önemli projelere imza atılmaktadır. Açılışını yapacağımız ve temelini atacağımız tesislerin Aydın’a hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Hükümet olarak önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Bakan Eroğlu, "Faiz ve ilaç lobisinin hortumlarını kesip milletimize aktardık. Eskiden bir göleti 22 yılda 45 trilyona (45 milyon) bitiriyorlardı. Biz 18 ayda 4.5 milyon liraya bitiriyoruz. 45 trilyon (45 milyon), 22 yıl nerede, 4.5 milyon lira ve 18 ay nerede? Bu paralar nereden geliyor, gökten altın yağmıyor. Biz işte böyle hızlı çalışıyoruz. Bu paralar nereden geliyor? Aradaki farkı lütfen kontrol edin. Bazıları konuşuyor ama hiçbir şey yaptıkları yok. Onlar konuşuyor, biz iş yapıyoruz. Onlar laf üretiyor, biz hizmet üretiyoruz. Farkımız bu. Onlar kepçeyle alıp, kaşıkla veren cinstendi. Artık milletin geliri sizlere hizmet olarak geri dönüyor. İnsanı sevmek ve hizmet etmek budur. Bu istikrar devam ettikçe Türkiye büyümeye devam edecek. İstikrar devam ettikçe, IMF’ye boyun eğmeyeceğiz. Bayrağımız her yerde dalgalandıyoruz. Bazıları sadece konuşuyor, bazıları sadece milliyetçilik söylemleri atıyor. Asıl milliyetçi bayrağını en yüksek zirvede dalgalandırır. Türkiye kendi ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü karşılayabilen bir ülke haline geldi. Bizden önce 22 banka battı. Bunun 52 milyon dolarlık faturasını bu millet ve bu hükümet ödedi. İnşallah yeni Türkiye’de çok önemli projelere daha imza atacağız. Büyük hedefleri olmayan ülkeler, tarih sahnesinden yol olup gitmeye mecburdur. Bizim 2023 ve 2071 hedeflerimiz var. Bu hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sizden isteğim daha yaşanabilir ve daha gelişmiş bir Türkiye için oylarınızı verin." dedi.

Törende DSİ’ye ait Dalama Sulaması, Nazilli-İsabeyli Göleti ve Sulaması, Köşk Başçayır Göleti ve Sulaması, Çine Sulaması, Yenice Ovası Sulaması ile 6 adet tesisi ile 10 adet taşkın koruma tesisinin temeli atıldı. Temeli atılan ve açılışı yapılan 43 tesisin maliyeti 206 milyon 608 bin TL olarak açıklandı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanı sıra Aydın Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Orman ve Su İşleri Bakanlığı bürokratları ve çalışanları, AK Parti Aydın milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.