Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahşılı Belediye Başkanı'ndan yetimlere ziyaret

Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim çocukları ziyaret etti.Uyar, ilçede tespit ettikleri yetim çocukları ziyaret ederek, evlerine konuk oldu. Ailelerine ve çocuklara çeşitli...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahşılı Belediye Başkanı'ndan yetimlere ziyaret
Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim çocukları ziyaret etti.

Uyar, ilçede tespit ettikleri yetim çocukları ziyaret ederek, evlerine konuk oldu. Ailelerine ve çocuklara çeşitli hediyeler veren Uyar, ilçede çok güzel bir sistem yürüttüklerini, tespit edilen dul, yetim ve engelli aileleri ziyaret ederek onları yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Dünya Yetimler Günü kapsamında ilçede yaşayan aileleri ziyaret ederek isteklerini ve taleplerini dinlediklerini kaydeden Uyar, "Onların gönüllerini aldık. Hediyelerle çocukları sevindirdik. Ailelere Ramazan dolaysıyla maddi yardımda bulunduk. Bu tür uygulamalarımız yıl boyunca devam edecek. İlçemizde bu durumda olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Yetim yavrularımıza daha iyi şartlarda bakılması, maddi ve manevi ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.