Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafralı kadınlar el emeği göz nurlarını sergiledi

Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Üçpınar Mahallesi'ne makine nakışı yıl sonu sergisi açıldı. 15 Kursiyer kadın için açılan makine nakışının yıl sonu sergisi ilgi gördü. Bafra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2014 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2014 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafralı kadınlar el emeği göz nurlarını sergiledi
Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Üçpınar Mahallesi'ne makine nakışı yıl sonu sergisi açıldı. 15 Kursiyer kadın için açılan makine nakışının yıl sonu sergisi ilgi gördü.

Bafra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak açılışta yaptığı konuşmada, "Halk Eğitim Merkezi olarak, birçok alanda meslek edindirme kursları düzenledi. Bundan sonraki süreçte de çeşitli branşlarda kurslar açmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise "Yaklaşık bir ay kadar önce köyümüzü ziyaret ettiğimizde, kursumuzu da ziyaret etmiştik. Onlara söz vermiştik, mayıs sonunda geldiğimizde hem yıl sonu açılışı yapalım diye, bugün de mütevazı, güzel yıl sonu sergisinde beraberiz. Ben özellikle köyümüzün hanımlarına, genç kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kendilerini geliştirecekleri, arkadaşları ile sosyal ilişkilerini ortaya çıkaracakları böyle bir kursta, Halk Eğitim Merkezimizin açmış olduğu kursta, hoca hanımı yalnız bırakmamışlar. Eminim ki çok güzel şeyler yapmışlar, geçen de biz bir kısmını görmüştük. Zaten el emeği, göz nuru şeyler, özellikle bizim halkımızın sevdiği, her zaman yaptığı güzel şeylerdir. Kursumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Programa Kaymakam Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bahri Dilci, Üçpınar Mahalle Muhtarı Hikmet Hacıoğlu ve kursiyerler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.