Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafra’da Öğretmenler Günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü, Bafra yeni Kent Meydanı`nda yapılan törenle kutlandı. Tören Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı. Ardından Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi'nde...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafra’da Öğretmenler Günü kutlaması
24 Kasım Öğretmenler Günü, Bafra yeni Kent Meydanı`nda yapılan törenle kutlandı. Tören Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı. Ardından Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi'nde kutlamalara devam edildi.

Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı. Günün anlam ve önemini Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar yaptı. Uzunlar konuşmasında, "Değerli Öğretmen arkadaşlarım, hepimiz biliyoruz ki; öğretmenlik mesleğini, diğer birçok meslekten ayıran en önemli özelik, malzemesinin ve meyvesinin insan olmasıdır. İnsanın, insan olma vasfını ön plana çıkaran şey, eğitim ve kültürdür. Öğretmen, ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir." dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, "Bütün öğretmenleri tebrik ediyorum. Hayatımızda ilk örnek aldığımız insanlar öğretmenlerdir. Dolayısıyla öğretmenlerimize, çok büyük görevler düşüyor. Onların her şeyden önce, insanlığı temsil etmeleri örnek bir insan olmaları, en temel görevleridir. Çocukların anne babasından sonra taklit ettikleri insanlar öğretmenleridir. Bundan dolayı öğretmenlerimizin her kötü alışkanlıklarından, davranışlarından uzak olmaları en hayati değerlerin başında geliyor." diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.