Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafra'da görev yapan basın temsilcileri iftarda bir araya geldi

Samsun'un Bafra ilçesinde görev yapan yerel gazeteler, internet haber siteleri, dergiler, radyolar ve televizyonların sahipleri, genel yayın yönetmenleri, temsilcileri, muhabirleri, yazarları ve çalışanları ile Gazeteciler Cemiyet ve derneklerin...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafra'da görev yapan basın temsilcileri iftarda bir araya geldi
Samsun'un Bafra ilçesinde görev yapan yerel gazeteler, internet haber siteleri, dergiler, radyolar ve televizyonların sahipleri, genel yayın yönetmenleri, temsilcileri, muhabirleri, yazarları ve çalışanları ile Gazeteciler Cemiyet ve derneklerin başkanları, yöneticileri aileleriyle birlikte Bafra Belediyesi'nin düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Yemeğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile eşi Şükriye Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş eşi ile katıldı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, "Baframızda çok güçlü bir basınımız ve basınımızın cemiyetleri var. Ben bundan gurur duyuyorum. Bu Baframızın pozitif gücüdür. Basınımız önemli bir görev yapmaktadır. Ben, yaptığı bu göreve saygı duyuyorum. Ayrıca basın bizim gözümüz ve kulağımızdır. Onların eleştirileri ve görüşleri hepimiz için çok önemlidir. Biz her zaman Bafra olarak biz büyük bir aileyiz anlayışını ortaya koyduk. Bu anlayış içinde birlik ve beraberlik ile çalışmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızda kimin zerre kadar katkısı ve emeği varsa her zaman teşekkür ediyorum. Baframızda olumlu ve güzel şeylerin yapılmasına katkı veren insanların hakkını teslim etmeyi, bir teşekkür etmeyi yaygınlaştırmamız gerektiğine inanıyorum. Ben, bunu bir vefa, saygı ve sevgi olarak görüyor ve yayılmasını istiyorum. Hiçbir ayırım yapmadan bunu yapacağız. Bundan bir sinerji doğacaktır. Bu konuda basınımızın da bu anlayışa katkı yapacağına inancım sonsuzdur. Basınımızın da bize çok önemli katkıları oluyor. Bundan sonra da olacaktır. Bu Bafra için gereklidir. Bundan Baframız ve insanlarımız kazançlı çıkacaktır. Bu katkılar olduğunda tereddütsüz olarak katkı yapan basınımızda teşekkür edeceğim. Hep beraber güzelliklere ulaşacağız. Güzel bir anlayışı kökleştireceğiz. Önemli bir değişim yapacağız." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.