Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafra Ülkü Ocakları'ndan futbol turnuvası

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı lise ve dengi okullar arasında İlteriş Dergisi adıyla bir futbol turnuvası düzenliyor. Turnuvanın ilk maçı bugün 3-A Halı Saha Tesisleri'nde yapıldı. Turnuvanın açılış maçı öncesinde...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafra Ülkü Ocakları'ndan futbol turnuvası
Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı lise ve dengi okullar arasında İlteriş Dergisi adıyla bir futbol turnuvası düzenliyor.
Turnuvanın ilk maçı bugün 3-A Halı Saha Tesisleri'nde yapıldı. Turnuvanın açılış maçı öncesinde bir konuşma yapan Hakan Eroğlu, "Gençlerimizin spora olan ilgisini mücadele ve centilmenlik ruhuyla harmanlayıp Bafra’da güzel bir etkinlik yapmak istedik. Bu amaçla liseler arası İlteriş Dergisi futbol turnuvası düzenledik. Turnuvamıza 8 okul katılmaktadır. Etkinliklerimiz devam edecek.'' dedi.
Turnuvanın ilk maçında Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi ile Kızılırmak Anadolu Lisesi karşılaştı ve maçı Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi 3-2 kazandı.Turnuvanın final maçı 6 Haziran Cuma günü yapılacak. Turnuvada birinci ve ikinci olan takımlara kupa ve katılım belgesi verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.