Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafra Muhtarlar Derneği başkanlığına Salih Zeki Nayır seçildi

Bafra Muhtarlar Derneği'nde yapılan olağan kongrede, iki listenin yarıştığı seçimde mevcut Başkan Mustafa Çalışkan ve Salih Zeki Nayır aday oldu. Bafra Muhtarlar Derneği'nde yapılan seçimde, listede kayıtlı bin 140 muhtar oy kullandı,...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafra Muhtarlar Derneği başkanlığına Salih Zeki Nayır seçildi
Bafra Muhtarlar Derneği'nde yapılan olağan kongrede, iki listenin yarıştığı seçimde mevcut Başkan Mustafa Çalışkan ve Salih Zeki Nayır aday oldu. Bafra Muhtarlar Derneği'nde yapılan seçimde, listede kayıtlı bin 140 muhtar oy kullandı, 2 oy iptal edilirken, 85 oy alan Salih Zeki Nayır başkan seçildi. Mustafa Çalışkan 53 oy aldı.

Dernek başkanlığına seçilen Büyük Cami Mahalle Muhtarı Salih Zeki Nayır, yaptığı açılamada, “Birlikten güç doğar, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, tüm kamu ve sivil toplum örgütlerimizle uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bafra Muhtarlar Derneğimizde bugüne kadar emeği geçen büyüklerimize ve onların yönetiminde bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yine birlik ve beraberlik içerisinde, ekip arkadaşlarımla birlikte emanet verilen bu hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Bafra Muhtarlar Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Salih Zeki Nayır, Cengiz Tan, Gökhan Özay, Fevzi Soylu, Hasan Özcan, Bülent Aşçı ve Murat Özyürek. Denetleme Kurulu ise Hasan Yavuz, Recep Koca ve Haydar Aşçı’dan oluştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.