Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafra Gençlik Caddesi Projesi Birinci Etap çalışmaları tamamlandı

Bafra Belediyesi tarafından sürdürülen ve ilçe için büyük bir önem taşıyan Gençlik Caddesi Projesi'nin birinci etabı tamamlandı. Asri Mezarlık önünden başlayıp, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek projenin birinci etabı sona erdi. Asri...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafra Gençlik Caddesi Projesi Birinci Etap çalışmaları tamamlandı
Bafra Belediyesi tarafından sürdürülen ve ilçe için büyük bir önem taşıyan Gençlik Caddesi Projesi'nin birinci etabı tamamlandı. Asri Mezarlık önünden başlayıp, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek projenin birinci etabı sona erdi.

Asri Mezarlık önünden, İshaklı Mahallesi Işıklar mevki olarak kabul edilen yeri kapsayan birinci etap çalışmaları kapsamında 26 bin 800 metre kare alanda 4020 ton asfalt 3 bin metrekare bordür döşendi. 11 bin 700 metre kare kilitli parke taşı kullanıldı.

Çalışmalarda ayrıca İshaklı Mahallesi İshaklı camiye kadar benzer çalışmalar hayata geçirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen projede kullanılan asfalt Bafra Belediyesi'nin Asfalt Şantiyesinde üretilirken, kilitli parke taşı da yine belediyenin bünyesinde hayata geçirilen ve dışa bağımlılığın ciddi manada önüne geçen Kilitli parke taşı imalat tesisinde yapılıyor.

Birinci etap çalışmalarında Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 600 adet Süs kirazı, Kırmızı yapraklı akça ağaç ve lale ağacı bitkileri de dikildi. Gençlik Caddesinin ikinci etap çalışmaları ise aralıksız devam ediliyor. Projenin uygulandığı alanlara gerçekleştirdiği ziyaretlerle ekiplerden bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu noktalarda bulunan mahalle sakinleri ve esnafların görüş ve düşüncelerini de dinliyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada, "İlçemiz girişi ve Gençlik caddesinin estetik görünümü ve sorunsuz alt yapısı bizler için çok önemli. Bu açıdan oluşturduğumuz projemizin ilk etap çalışmaları sona erdi. Ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların sona erdiği alanlarda ikamet eden ve ilçemize gelen vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler oldukça olumlu olması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.